Фирма Дон Марин Къмпани ООД е водещ представител на фабрики за керамика. Като такива, нашата мисия е да променим в бъдеще предлагането на фаянс, гранитогрес, теракот и клинкер в България. Сайта обединява нашата идея под логото вашите плочки в нашия склад, само изберете. Контролираното качество на продуктите на фабриките се дължи изцяло на новите технологии в производството.

Фирма Дон Марин Къмпани ООД е създадена с желанието и амбицията да покажем ново съвременно и гъвкаво предлагане на плочки за баня, вътрешни, външни подове и облицовки.

В ерата на високите технологии смятаме, че сайт обединяващ нашето предлагане и налични плочки на склад ще е най-добрия партньор на нашите дистрибутори. С времето Дон Марин Къмпани ООД стана символ на плочките в България. Стремежа ни към съвършенство ни кара да работим и мислим за крайния клиент. Той трябва да е доволен и приятно изненандан както от качеството на стоките и професионализма на продавачите, така и от добрата логистика. За това във всеки по голям град в България ще намерите богата линия от продуктите под бранд Дон Марин и марките които внася, представени от Дон Марин Къмпани ООД.

Пожелаваме изборът на продукти от нашият сайт да са важна част от бъдещото обзавеждане на Вашите домове .

Търсене